БУТИКОТ „UNIK KIDS BABY“ НА НОВА ЛОКАЦИЈА

декември 16, 2022
1 минути

Девовиве Бутик „ UNIK  KIDS  BABY “ е на нова локација во градот, односно на местото на некогашниот „Атекс“, веднаш  до Бутикот за деца „Уни Кидс“.

Располага со сите видови облека за Вашите мали дечиња, односно бебиња.

Локацијата е позната и доста пристапна за купувачите. Бутикот е на улицата „Кеј на Револуцијата“ број 23 во Кочани.

Ве очекуваме

Контакт на телефонскиот број:  078 – 292 – 626