Ознака: активности

ПОСЕТА  НА  РАБОТНИ  ТЕКОВНИ  АКТИВНОСТИ  НА  НЕКОЛКУ  ЛОКАЦИИ  ВО   ГРАДОТ

ПОСЕТА НА РАБОТНИ ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ НА НЕКОЛКУ ЛОКАЦИИ ВО ГРАДОТ

Денеска беше извршена работна посета на неколку локации во градот каде се изведуваат градежни активности. Во с. Грдовци е завшрено оградувањето на спортското игралиште, кое е оградено со челични профили, избетонирани столбови и мрежа која е поставена меѓу столбовите. Дополнително ќе се изведуваат финалните завршетоци, како што се: бележење на терените со бела боја, поставување…