Ознака: брана Речани

ТЕРЕНСКА  ПОСЕТА  НА  ЛОКАЛНИОТ  ПАТ  КРУШКА – АЈДАР  И  БРАНАТА  РЕЧАНИ

ТЕРЕНСКА ПОСЕТА НА ЛОКАЛНИОТ ПАТ КРУШКА – АЈДАР И БРАНАТА РЕЧАНИ

При денешната теренска посета, градоначалникот на Општина Кочани, Љупчо Папазов ги посети ридско-планинските предели на Кочани, односно работните активности на локалниот пат Крушка – Ајдар и браната Речани. Целта на денешната посета беше увид во работите и напредокот во реализацијата на работите за изградба на втората фаза од локалниот пат Крушка – Ајдар во должина…