Ознака: цевковод

СЕ ПРАВАТ ПОДГОТОВКИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТОТ ИЗГРАДБА НА ПОТИСЕН ЦЕВКОВОД ОД ГРДОВСКИ ОРМАН ДО КЛУЧКА 1

СЕ ПРАВАТ ПОДГОТОВКИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТОТ ИЗГРАДБА НА ПОТИСЕН ЦЕВКОВОД ОД ГРДОВСКИ ОРМАН ДО КЛУЧКА 1

Градоначалникот на Општина Кочани Љупчо Папазов, заедно со претставници од задолжените изведувачи за проектот за изградба на потисен цевковод, во просториите на општинската зграда на Општина Кочани го одржаа почетниот состанок за изградба на потисниот цевковод од Грдовски Oрман до Клучка 1. Проектот ќе се реализира во должина од 2,2 км. Со реализација на овој…