Ознака: честитка

ЧЕСТИТКА ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА КОЧАНИ ПО ПОВОД 23 ОКТОМВРИ

ЧЕСТИТКА ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА КОЧАНИ ПО ПОВОД 23 ОКТОМВРИ

По повод 23 Октомври – Денот на македонската револуционерна борба, градоначалникот на Општина Кочани Љупчо Папазов упати честитка до сите граѓани, во која се вели: Почитувани граѓани, Славејќи ја 130-годишнината од формирањето на македонската револуционерна организација им оддаваме почит на сите кои се бореа и ја поддржаа македонската револуционерна борба, се поклонуваме пред сите борци…

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД 11 ОКТОМВРИ

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД 11 ОКТОМВРИ

Почитувани сограѓани, Од мое лично име и од името на Општина Кочани, Ви го честитам 11 Октомври, Денот на востанието на македонскиот народ. 11 Октомври е продолжување на слободарските традиции на македонскиот народ проникнати во Карпошовото, Разловечкото, Кресненското и во Илинденското востание. Празнувајќи го овој ден, им оддаваме почит на сите учесници во вооруженото и…

ЧЕСТИТКА ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЉУПЧО ПАПАЗОВ ПО ПОВОД ИЛИНДЕН – ДЕНОТ НА РЕПУБЛИКАТА

ЧЕСТИТКА ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЉУПЧО ПАПАЗОВ ПО ПОВОД ИЛИНДЕН – ДЕНОТ НА РЕПУБЛИКАТА

Илинден е континуитетот на македонската историја, симболот на победата што ги  обединува Илинденското востание и АСНОМ, 1903 и 1944. Илинден е македонската државотворност во која се вградени непокорот и победата –  стремежот на револуционерите илинденци и асномското остварување на сонот за слободна македонска држава. Илинденските идеали нека ни бидат водилка за слободна македонска држава во…

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД КУРБАН БАЈРАМ ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЉУПЧО ПАПАЗОВ

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД КУРБАН БАЈРАМ ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЉУПЧО ПАПАЗОВ

По повод големиот муслимански празник Курбан бајрам, од мое име и од името на Општина Кочани до сите верници од исламска вероисповед упатувам искрени честитки и желби за добро здравје, радост и благосостојба. Празникот на солидарноста, милосрдието, дарежливоста и човечноста нека биде мотив да живееме во разбирање, почитување и хармонија и во соживот да градиме…

ЧЕСТИТКА ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЉУПЧО ПАПАЗОВ ПО ПОВОД НАЦИОНАЛНИОТ ДЕН НА ВЛАСИТЕ

ЧЕСТИТКА ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЉУПЧО ПАПАЗОВ ПО ПОВОД НАЦИОНАЛНИОТ ДЕН НА ВЛАСИТЕ

Почитувани, Од мое лично име и од име на Општина Кочани, на сите припадници на влашката заедница им го честитам 23 Мај – Националниот ден на Власите, со желби за  благосостојба, просперитет и успех во негувањето на влашката култура и традиција. Придонесот на Власите во севкупниот општествен живот на Македонија е значаен, за што изразувам…

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД РАМАЗАН БАЈРАМ ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЉУПЧО ПАПАЗОВ

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД РАМАЗАН БАЈРАМ ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЉУПЧО ПАПАЗОВ

По повод празникот Рамазан Бајрам, градоначалникот на Општина Кочани, Љупчо Папазов упати честитка до верниците од исламската вероисповед, во која се вели: Почитувани, Во пресрет на големиот муслимански верски празник Рамазан Бајрам, oд мое име и од името на Локалната самоуправа ви го честитам празникот на сите верници од исламската вероисповед во Кочани. Нека овој…

БОЖИЌНА ЧЕСТИТКА ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА КОЧАНИ, ЉУПЧО ПАПАЗОВ

БОЖИЌНА ЧЕСТИТКА ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА КОЧАНИ, ЉУПЧО ПАПАЗОВ

По повод големиот христијански празник, Рождество Христово – Божиќ, градоначалникот на Општина Кочани, Љупчо Папазов до верниците од православната вероисповед упати божиќна честитка во која се вели: „Почитувани сограѓани, Ви ги честитам православните празници кои во секој дом носат мир и благосостојба. Божиќ е најрадосниот христијански празник, празник на семејството и мирот, празник на Христовото…

СРЕЌНА НОВА 2023 ГОДИНА

СРЕЌНА НОВА 2023 ГОДИНА

НЕКА  НОВАТА  ГОДИНА  ВИ  ДОНЕСЕ  МНОГУ  ЗДРАВЈЕ, РАДОСТ, СРЕЌА И ЉУБОВ. СРЕЌНА  НОВА  2023  ГОДИНА www.komarec.com.mk

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД КУРБАН БАЈРАМ ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЉУПЧО ПАПАЗОВ

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД КУРБАН БАЈРАМ ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЉУПЧО ПАПАЗОВ

По повод празникот Курбан Бајрам, градоначалникот на Општина Кочани, Љупчо Папазов, испрати честитка до верниците од муслиманска вероисповед, во која се вели: -Во пресрет на верскиот празник Курбан Бајрам, од мое лично име и од името на општинската администрација упатувам искрени честитки до сите верници од исламската вероисповед. Овој празник не потсетува дека со помагањето…

 • 1
 • 2