Ознака: дивеење

РУИНИРАН  „СПОМЕНИКОТ  НА  СЛОБОДАТА“,  КОГА  ЌЕ  ПРОРАБОТИ  ПРАВНАТА  ДРЖАВА?

РУИНИРАН „СПОМЕНИКОТ НА СЛОБОДАТА“, КОГА ЌЕ ПРОРАБОТИ ПРАВНАТА ДРЖАВА?

Лудориите кои се занемаруваат а секој ден и секоја ноќ се случуваат само нанесуваат штета на заедничкото добро без да има некакви санкции по сторителите. Фотографиите се направени на „Споменикот на слободата“ каде се гледаат графити со непристојни содржини со кои е исшаран целиот споменик а мермерните плочи пред него и на скалите е речиси…