Ознака: карневал

ДОЖД  НЕМАШЕ,  АМА  УЧЕНИЦИТЕ  ОСТАНАА  ВО  УЧИЛИШТАТА

ДОЖД НЕМАШЕ, АМА УЧЕНИЦИТЕ ОСТАНАА ВО УЧИЛИШТАТА

„Денот на шегата“ кој децата со голема радост го очекуваа не се реализира како што тие го замислуваа, на отворено, на платото во Градскиот трговски центар и со дефиле низ улиците на градот, туку истиот го прославија во училиштата, во училишните дворови, во салите. Научени во последните две-три декади на едно големо „ЌЕ“, е причината…