Ознака: мбск

МАКЕДОНСКО-БУГАРСКАТА СТОПАНСКА КОМОРА И АМБАСАДАТА НА Р. БУГАРИЈА ВО Р.С. МАКЕДОНИЈА РЕАЛИЗИРАА ПРОДУКТИВНА СРЕДБА СО БИЗНИС СЕКТОРОТ

МАКЕДОНСКО-БУГАРСКАТА СТОПАНСКА КОМОРА И АМБАСАДАТА НА Р. БУГАРИЈА ВО Р.С. МАКЕДОНИЈА РЕАЛИЗИРАА ПРОДУКТИВНА СРЕДБА СО БИЗНИС СЕКТОРОТ

Почитувани, Македонско-бугарската стопанска комора и Амбасадата на Р.Бугарија во Р.С Македонија со бизнис секторот од двете држави на 09.11.2023 година,во хотел Александар Палас одржаа продуктивна средба,со цел оддржување и подобрување на меѓусебната соработка на компаниите од различни дејности од двете земји. Бугарија е петтиот најважен трговски партнер на Северна Македонија и нејзин автор, најважна извозна…