Ознака: телевизија

КОНТРАРЕАКЦИЈА  НА  ТВК  НА  СООПШЃТЕНИЕТО  НА  ОО НА СДСМ, ЗА ЖАЛ, ПОВТОРНО ЈА УТНА

КОНТРАРЕАКЦИЈА НА ТВК НА СООПШЃТЕНИЕТО НА ОО НА СДСМ, ЗА ЖАЛ, ПОВТОРНО ЈА УТНА

РЕАКЦИЈА НА УРЕДНИКОТ НА ТВ КОЧАНИ ЛД, ПО НАИВНИТЕ И ЗЛОНАМЕРНИ ИНСИНУАЦИИ НА ОО НА СДСМ ЗА СПОТОВИТЕ ЗА ДОБИТНИЦИТЕ НА НАЈВИСОКИТЕ ОПШТИНСКИ ПРИЗНАНИЈА, ЕМИТУВАНИ НА СВЕЧЕНАТА СЕДНИЦА. А ОТИДАТ НА КОКТЕЛ, ПОЧНУВААТ ДА ИМ СЕ ПРИЧИНУВААТ ПРОЕКТИ, ПАРИ… Почитувани, СДСМ за жал, повторно ја утна! Чуда им се причинуваат на некои во локалното СДСМ,…