ЧЛЕНОВИ НА ОО ЛДП – КОЧАНИ СО ЧЕСТИТКИ ЗА ПРАЗНИКОТ НА ЖЕНАТА

март 8, 2024
1 минути

Членови на ОО ЛДП – Кочани со скромни подароци и на пригоден начин го честитаа 8-ми Март „Меѓународниот ден на жената“.

На неколку локации во Централното градско подрачје, членови на ОО ЛДП – Кочани на случајни минувачи од понежниот пол на еден убав и достоинствен начин им го честитаа празникот.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ