ИЗГУБЕНИ ДОКУМЕНТИ

август 17, 2022
1 минути

Наш сограѓанин изгубил портмоне со документи на паркингот кај зградите на улицата „Стево Теодосиевски“ во Кочани.

Се замолува пронаоѓачот доколку има желба да се јави на телефонскиот број 070-962-521 и да го предаде загубеното портмоне.

Следува награда за пронаоѓачот.

Ајде хуманоста да ја покажеме на дело