ИЗВЕСТУВАЊЕ – ВО ЧЕТВРТОК ЗАПОЧНУВА АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦАТА „ГОШО ВИКЕНТИЕВ

мај 11, 2022
0 минути

Од четврток, 12 мај 2022 година, почнува асфалтирањето на улицата „Гошо Викентиев“ во Кочани.

Се повикуваат учесниците во сообраќајот на зголемено внимание и почитување на сообраќајната сигнализација.

Општина Кочани