ИЗВРШЕНА Е РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА УЛИЦА ВО СЕЛО БЕЛИ

мај 13, 2024
1 минути

Завршија активностите за рехабилитација со асфалтирање на улица во село Бели во должина од 400 метри.

Во склоп на градежните активности извршена е надградба на асфалт од 5 cm.

Вредноста на инвестицијата изнесува 1.034.000 денари. Изведувач на градежните активности е фирмата „Стоименов“.

 

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ