ЈАВНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО КОЧАНИ СЕ ВРАЌА ВО ПРВОБИТНАТА СОСТОЈБА

мај 10, 2023
0 минути

Општина Кочани, преку изведувачот на работите „Електрика“, работи на вклучување на уличните светилки кои во периодот на енергетската криза без исклучени.

Според надлежните општински служби се работи реонски и постапно во функција ќе бидат вратени сите улични светилки во градот и во населените места.

Општина  Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ