УТРЕШНИОТ ПРИЕМЕН ДЕН КАЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СЕ ОДЛОЖУВА

декември 20, 2021
1 минути

Поради неoдложни работни активности на Локалната самоуправа и обврските на градоначалникот на Општина Кочани Љупчо Папазов, ги известуваме сите граѓани на Општина Кочани дека утрешниот термин за прием на граѓани се одложува за следниот вторник (28.12.2021 година) од 12:00 до 14:00 часот.

Општина  Кочани