ОСТАНУВААТ УШТЕ САМО ТРИ ДЕНА И ЗАПОЧНУВАМЕ – НАУЧИ ДА ПРОГРАМИРАШ – ИНТЕНЗИВЕН 4 МЕСЕЧЕН КУРС,

октомври 28, 2022
1 минути

Поради огромниот интерес за програмирање Venikom Software го отвора првиот интензивен курс за програмирање во Кочани. Курсот претставува четири месечна обука за Frontend програмирање користејќи ги HTML, CSS, Javascript и Git.

Целта на овој курс е да ги запознае оние кои што сакаат да се впуштат во водите на програмирањето и да ги запознае основите и насоките во Frontend програмирањето.

Бројот на студенти со физичко присуство е ограничен на 10. Курсот имате можност да го слушате онлајн или во училница. Предавањата започнуваат од 1ви Ноември.

До почетокот на курсот остануваат уште само три дена. Доволно време што можете да го искористите.

Повеќе информации може да добиете на http://learning.venikom.com