ПОДЕЛЕНИ НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА СО ПОДДРШКА ОД БУГАРСКАТА АМБАСАДА

декември 28, 2021
1 минути

Денес, градоначалникот на Општина Кочани, Љупчо Папазов заедно со Н.Е. бугарскиот амбасадор г-дин Ангел Ангелов и неговата сопруга, поделија новогодишни пакетчиња во Кочани на локацијата наречена – споменикот Непознат борец.

Новогодишните пакетчиња со поддршка од Бугарската амбасада беа поделени на дечиња од семејства од социјални категории.

Општина  Кочани