ПОЗНАТА ФИРМАТА КОЈА ЌЕ ГИ ЗАЛОВУВА КУЧИЊАТА СКИТНИЦИ

октомври 5, 2023
0 минути

Друштво за услуги Ветеринарна станица Дооел Виница како најповолен понудувач со најниска понудена цена е избран во иднина да ги извршува шинтерските услуги на територијата на Општина Кочани.

На тендерот за најповолен понудувач за извршување на шинтерските услуги на територијата на општина Кочани кој беше распишан од страна на КЈП „Кочани“ понуда имаа доставено две фирми, а е избрана фирмата со најниска понуда.

По завршување на рокот за жалби КЈП „Водовод“ ќе пропише договор со друштво за услуги Ветеринарна станица Дооел Виница како на

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ