СПОРТСКО РЕКРЕАТИВНИОТ ЦЕНТАР „БАВЧАЛУК“ ЗАТРУПАН СО СМЕТ

октомври 29, 2023
0 минути

Револтирани од расфрланиот смет посетители на „Бавчалук“ ни испратија фотографии со надеж дека мисите ќе ги погледнат и надлежните.

„По ова убаво сончево време решивме со дечињата да го постиме Бавчалук за да се истрчаат и да уживаат во нивните игри. Не пречека една грда, расфрлан и кој знае од кога не собран смет на сите страни. Лоша миризба се шири насекаде а дечињата ги пазевме да не дојдат во контакт со сметот бидејќи не се знае од кога е и што се има во него. Пожелно е да се чисти и овој потег во градот за да можеме за време на викенди да го посетуваме“ стои во дописот д наш сограѓанин

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ