СПРОВЕДУВАЊЕ ЗНАЕЊА ЗА ИГРАТА ШАХ ВО БИБЛИОТЕКИТЕ

јуни 3, 2024
0 минути

На 4 јуни во 16:30 часот, ќе се реализира едукативна работилница ,,Споделување знаења за играта шах во библиотеките”, со доработка со ученици од СОУ ,,Гошо Викентиев”, ОУ ,,Св.Кирил и Методиј” и Младинска организација авангарда.

Библиотека „Искра“

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ