Ознака: дефекти

РАСКОПАНО, ОТСТРАНЕТ ДЕФЕКТОТ И ОСТАВЕНО

РАСКОПАНО, ОТСТРАНЕТ ДЕФЕКТОТ И ОСТАВЕНО

Две седмици улицата „Иван Иванов – Балаш“ изгледа како на приложените фотографии. Екипи на КЈП „Водовод“ од Кочани дошле, ја раскопана, го отстраниле пријавениот дефект и ја оставиле некој друг да ја заврши до крај започнатата работа. Пред две седмици на улицата „Иван Иванов Балаш“ во Кочани пукнала водоводна цевка која додека дошле екипи од…

ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА НЕКОЛКУ УЛИЦИ ВО КОЧАНИ

ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА НЕКОЛКУ УЛИЦИ ВО КОЧАНИ

Поради пробивање на улицата „Стево Теодосиевски“ („Ленинова“) доаѓа до дефекти на приклучните инсталации и на главните доводи што предизвикува прекини на водоснабдувањето на корисниците на вода од Градскиот водовод на улиците „Стево Теодосиевски“, „Глигор Апостолов“, „Брегалничка“, „8 Септември“ и „Лазар Андонов“. Екипи на КЈП „Водовод“ работат на отстранување на дефектите. Времетраењето на прекинот во водоснабдувањето…