Ознака: граѓаните информираат

ГРАЃАНИТЕ ИНФОРМИРААТ: ПОВЕЌЕТО УЛИЦИ ВО „УСОВА ЧЕШМА“ БЕЗ НИТУ ЕДНА УЛИЧНА СВЕТИЛКА

ГРАЃАНИТЕ ИНФОРМИРААТ: ПОВЕЌЕТО УЛИЦИ ВО „УСОВА ЧЕШМА“ БЕЗ НИТУ ЕДНА УЛИЧНА СВЕТИЛКА

Жители од населбата „Усова чешма“ не информираат дека повеќето улици во нивната наслеба се без ниту една улична светилка што е добра база за „ноќните птици“ несметано да си работат по имотите, особено по оние чие  сопственици се во странство. Како што истакнуваат во нивниот допис целта им е да ги информираат надлежните дека само…