граѓаните информираат

УЧЕНИЦИ ОД ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ВО МАКЕДОНИЈА ОРГАНИЗИРАНО НА ПОНИКВА, НО НЕ И УЧЕНИЦИТЕ ОД КОЧАНИ

УЧЕНИЦИ ОД ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ВО МАКЕДОНИЈА ОРГАНИЗИРАНО НА ПОНИКВА, НО НЕ И УЧЕНИЦИТЕ ОД КОЧАНИ

Како што ни пишува наш читател денес голем број на ученици од основните одделенија од повеќе градови на Македонија ја посетиле Пониква  која е покриена со дебела снежна покривка и на која дишењето на чистиот воздух е здравје и вистинскиот лек  за дечињата. „Денес е сабота а на Пониква има дебела снежна покривка но има…

ГРАЃАНИТЕ ИНФОРМИРААТ: ПОВЕЌЕТО УЛИЦИ ВО „УСОВА ЧЕШМА“ БЕЗ НИТУ ЕДНА УЛИЧНА СВЕТИЛКА

ГРАЃАНИТЕ ИНФОРМИРААТ: ПОВЕЌЕТО УЛИЦИ ВО „УСОВА ЧЕШМА“ БЕЗ НИТУ ЕДНА УЛИЧНА СВЕТИЛКА

Жители од населбата „Усова чешма“ не информираат дека повеќето улици во нивната наслеба се без ниту една улична светилка што е добра база за „ноќните птици“ несметано да си работат по имотите, особено по оние чие  сопственици се во странство. Како што истакнуваат во нивниот допис целта им е да ги информираат надлежните дека само…