Ознака: канализација

ПОСЛЕ  ДОЖД  ДЕЛ  ОД  УЛИЦАТА  „ДИМИТАР  ВЛАХОВ“  ОСТАНУВА  ПОД  ВОДА

ПОСЛЕ ДОЖД ДЕЛ ОД УЛИЦАТА „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ОСТАНУВА ПОД ВОДА

После секој поголем дожд дел од улицата „Димитар Влахов“ е под вода. Лошата одводна канализација која со години наназад е проблем никој не сака да се нафати да го отстрани. Пред неколку години апелиравме до надлежните, дојдоа и рекоа дека го отстраниле проблемот но во изминатите денови како и по вчерашниот дожд тој проблем повторно…