Ознака: лулашки

СО  ИСТО  СЦЕНАРИО  И  ВТОРАТА  ЛУЛАШКА  ИЗВАДЕНА

СО ИСТО СЦЕНАРИО И ВТОРАТА ЛУЛАШКА ИЗВАДЕНА

Ако пред повеќе од една седмица наш сограѓанин беше споделил фотографија од извадена една од трите лулашки во детскиот парк во непосредна близина на  ОУ „Раде Кратовче“ и беше фрлена во реката, вечерва со исто сценарио и втората лулашка е извадена. Тогаш во својата објава нашиот сограѓанин напиша дека веднаш ја информирал редарската служба од…