Ознака: манифестација

ДОДЕЛЕНИ ПРИЗНАНИЈАТА НА НАЈУСПЕШНИТЕ ВО СПОРТОТ ЗА 2021 ГОДИНА

ДОДЕЛЕНИ ПРИЗНАНИЈАТА НА НАЈУСПЕШНИТЕ ВО СПОРТОТ ЗА 2021 ГОДИНА

Вечерва и официјално беа доделени признанијата на најуспешните спортисти во Кочани за 2021 година. Посебно признание за развој на кошарката во Кочани постхумно му беше доделено на Сашо Лазарев – Чапо, а Градоначалникот на Општина Кочани Љупчо Папазов признанието му го врачи на Дино Лазарев. За најуспешен клуб е прогласен Џудо Клуб „Гладијатор“ ,а Александар…

РИСТЕ СИМЕОНОВ ОД КГС „КОЧАНИ“ – ИЗБРАН ЗА СПОРТИСТ  НА КОЧАНИ ЗА 2021 ГОДИНА

РИСТЕ СИМЕОНОВ ОД КГС „КОЧАНИ“ – ИЗБРАН ЗА СПОРТИСТ НА КОЧАНИ ЗА 2021 ГОДИНА

Во малата сала за состаноци на Општина Кочани денес дел од новинарите од општинските медиуми извршија „Избор на спортист за 2021 година“. Во изборот не учествуваа „ТВ канал 8“ и порталот komarec.com.mk така да изборот го извршија претставниците од порталот glasno.mk „ТВ Кочани“, и „Радио Кочани“. Се избираше: Најдобар спортист, Најдобар млад надежен спортист, Најдобра…