Ознака: монт бајк

„OSOGOVO  ADVENTURE“  ПО  ПЕТТИ  ПАТ

„OSOGOVO ADVENTURE“ ПО ПЕТТИ ПАТ

Во организација на МТБ „Исток“ и Спорт клуб „Електрика“ од Кочани, а подржано од Општина Кочани и неколку локални компании во текот на вчерашниот ден (Недела) на „Осоговските планини“ по петти пат се одржа сега веќе традиционалниот „Osogovo Adventure 2022“. На настанот зедоа учество околу 120 учесници од речиси сите градови во Македонија а пред…

ПОКАНА  ЗА  „OSOGOVO  ADVENTURE  2022“

ПОКАНА ЗА „OSOGOVO ADVENTURE 2022“

Ве покануваме на 5та по ред планинска велосипедска тура „Osogovo Adventure 2022“. Патеката е исклучиво off-road планински шумски пат во должина 36km со искачување на врвот Царев Врв со вкупна елевација од 950м. Старт е од СРЦ Пониква пред Осоговски Конак. По завршување на турата следува ручек и освежување во истиот. Стартниот пакет е 500…