Ознака: одмор

НОВА  ЛЕТНА  АВАНТУРА  ЗА  НАЈМЛАДИТЕ  ОД  КОЧАНИ

НОВА ЛЕТНА АВАНТУРА ЗА НАЈМЛАДИТЕ ОД КОЧАНИ

Нова летна авантура за најмладите од Кочани! Островот Крф во Грција е местото кое Ве очекува! Уписите се во тек… Закажете го Вашето место и не дозволувајте да Ви раскажуваат за најубавото лето – Вие бидете дел од групата и создадете приказни вредни за паметење! Наставник од Кочани: Теодора Христова Контакт телефон: 077-791-095