НОВА ЛЕТНА АВАНТУРА ЗА НАЈМЛАДИТЕ ОД КОЧАНИ

февруари 7, 2023
1 минути

Нова летна авантура за најмладите од Кочани!

Островот Крф во Грција е местото кое Ве очекува!

Уписите се во тек…

Закажете го Вашето место и не дозволувајте да Ви раскажуваат за најубавото лето – Вие бидете дел од групата и создадете приказни вредни за паметење!

Наставник од Кочани: Теодора Христова

Контакт телефон: 077-791-095