Ознака: офс кочани

СТОЛЕ ТОШЕВ ИМЕНУВАН ЗА В.Д. СЕКРЕТАР ПРИ ОФС КОЧАНИ

СТОЛЕ ТОШЕВ ИМЕНУВАН ЗА В.Д. СЕКРЕТАР ПРИ ОФС КОЧАНИ

Непосредно по Новогодишните празници а во пресрет на зимскиот преоден рок за фудбалери, Столе Тошев беше именуван за в.д. секретар при ОФС Кочани. Тошев и е познат на фудбалската јавност не само во Кочани туку и пошироко. Долги години ја делеше фудбалската правда на зелениот терен било како главен судија или како помошник, а од…

АЛЕКСАНДАР АНДОВ НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОФС КОЧАНИ

АЛЕКСАНДАР АНДОВ НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОФС КОЧАНИ

На одржаното Изборно Собрание на ОФС Кочани кое вечерва се одржа во салата на „Мултикултурниот Центар“ Александар Андов е избран за нов претседател на ОФС – Кочани. Така гласаа сите 19 присутни делегати, и во наредните четири години Андов ќе го претставува ОФС Кочани. Делегатите одлучија негов заменик односно Потпретседател да биде Оливер Јовановски. Новиот…

ИЗБОРНО СОБРАНИЕ НА ОФС КОЧАНИ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА

ИЗБОРНО СОБРАНИЕ НА ОФС КОЧАНИ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА

Изминатата седмица по иницијатива на највозрасниот делегат од Собранието на ОФС Кочани Владо Андов бил свикан постариот легитимен УО на ОФС Кочани на кој како главна точка од дневниот ред била закажување на Изборно Собрание на ОФС Кочани. На состанокот покрај Владо Андов присуствувале: Бранко Богатинов, Оливер Јовановски, Сашко Ангелов, Крсте Крстев, Новак Андонов, Марјан…