НА КЛУБОВИТЕ ОД ТРЕТА ФУДБАЛСКА ЛИГА ДОДЕЛЕНИ ПО 20 ФУДБАЛСКИ ТОПКИ

Во Спорт
октомври 21, 2023
1 минути

Денес во просториите на ОФС-Кочани председателот Александар Андов, секретарот Столе Тошев и спортскиот работник Драганчо Димитровски како членови на сојузот кој ја предводи Третата фудбалска лига Исток на екипите од Третата фудбалска лига Исток им доделивме по 20 (дваесет) фудбалски топки се со цел да им помогнеме на екипите кои се натпреваруваат во сезоната 2023/24 во ТФЛИ.

Голема благодарност до Фудбалска Федерација на Македонија што ни го одобри барањето и со ова покажа дека се грижи за сите свои членки поденакво.

Трета Фудбалска  Лиха – Исток

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ