Ознака: ран исток

РЕГИОНАЛНИОТ АКТИВ НА НОВИНАРИ „ИСТОК“ ИМ ГИ ВРАЧИ ПРИЗНАНИЈАТА НА НАЈУСПЕШНИТЕ ВО 2021 ГОДИНА

РЕГИОНАЛНИОТ АКТИВ НА НОВИНАРИ „ИСТОК“ ИМ ГИ ВРАЧИ ПРИЗНАНИЈАТА НА НАЈУСПЕШНИТЕ ВО 2021 ГОДИНА

Регионалниот актив на новинари „Исток“ по втор самостојно, ја организираше традиционалната манифестација на која беа врачени признанија на институции, стопански организации и поединци кои со своите остварувања ја одбележаа 2021 година. ЖИВОТНО ДЕЛО: Највисокото признание наградата за животно дело му е доделено на новинарот ИВАН БОЈАЏИСКИ за 60 години новинарска кариера која сеуште трае и…

РАН „ИСТОК“ ГИ ИЗБРАА НАЈУСПЕШНИТЕ ВО ИСТОЧНИОТ РЕГИОН ЗА 2021 ГОДИНА

РАН „ИСТОК“ ГИ ИЗБРАА НАЈУСПЕШНИТЕ ВО ИСТОЧНИОТ РЕГИОН ЗА 2021 ГОДИНА

Регионалниот актив на новинари „Исток“ на денешниот состанок во Штип ги додели традиционалните признанија за најдоброто во Источниот регион за 2021 година. Сите признанија беа доделени едногласно, односно со акламација. ЖИВОТНО ДЕЛО: Највисокото признание наградата за животно дело му е доделено на новинарот ИВАН БОЈАЏИСКИ за 60 години новинарска кариера која сеуште трае и за…