Ознака: реклама

„ГЕПАРД“ ВИСТИНСКО ОСВЕЖУВАЊЕ НА КОЧАСКИОТ ПАЗАР

„ГЕПАРД“ ВИСТИНСКО ОСВЕЖУВАЊЕ НА КОЧАСКИОТ ПАЗАР

Она што многумина  подолг период зборуваа дека на Кочанскиот пазар му треба нешто ново, се појави кон средината на минатиот месец. Под мотото „Веднаш на вашиот праг“ почна да работи компанијата „Гепард“. Без разлика дали станува збор за вашите домашни или деловни потреби, Гепард врши секаков вид на достава – храна од ресторани, маркети, овошје…

„KIRBY PLUS“, СИНОНИМ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ЧИСТОТАТА И ХИГИЕНАТА ВО ДОМОВИТЕ И ДЕЛОВНИТЕ ОБЈЕКТИ

„KIRBY PLUS“, СИНОНИМ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ЧИСТОТАТА И ХИГИЕНАТА ВО ДОМОВИТЕ И ДЕЛОВНИТЕ ОБЈЕКТИ

Не го минувајте Вашето слободно време во чистење на Вашиот дом или канцеларија. Оставете тоа да го направи Kirby Plus – професионалци во својата работа. Од своето основање, па до денес Kirby Plus е синоним за професионалност, ефикасност и беспрекорност во извршување на услугите од областа за чистење и одржување хигиена во домови, деловни објекти…