Ознака: штета

ПРОДОЛЖУВА  УНИШТУВАЊЕТО  НА  ЗАЕДНИЧКИТЕ  ДОБРА

ПРОДОЛЖУВА УНИШТУВАЊЕТО НА ЗАЕДНИЧКИТЕ ДОБРА

Наши сограѓани кои во последно време почнаа за шетање да го користат новиот кеј на „Кочанска река“,  од потегот на мостот кај Зебец кон „Бавчалук“ сношти беа изненадени од глетката. Од стативот била извадена корпа за отпадоци и фрлена во реката, зошто само знае оној на кого заборавиле родителите да му кажат како треба да…