Ознака: судиски актив

ПО ДВАЈЦА СУДИИ И КОНТРОЛОРИ ОД ОФС КОЧАНИ НА ТЕРЕНИТЕ ВО ПРОЛЕТНИОТ ДЕЛ ОД ФУДБАЛСКОТО ПРВЕНСТВО

ПО ДВАЈЦА СУДИИ И КОНТРОЛОРИ ОД ОФС КОЧАНИ НА ТЕРЕНИТЕ ВО ПРОЛЕТНИОТ ДЕЛ ОД ФУДБАЛСКОТО ПРВЕНСТВО

Двајца фудбалски судии и двајца контролори од ОФС Кочани ќе ја бранат честа на Судискиот актив во пролетниот дел од фудбалската сезона во Прва и Втора фудбалска лига. На семинарот што оваа седмица го организираше Судиската Комисија при ФФМ во Кичево, а на кој се полагаа тестови и физичка подготвеност, Судискиот актив на ОФС Кочани…