Ознака: трговија

IQOS  ЌЕ  СЕ  ПРОДАВА  НА  НОВА  ПРОДАЖНА  ЛОКАЦИЈА  ВО  КОЧАНИ

IQOS ЌЕ СЕ ПРОДАВА НА НОВА ПРОДАЖНА ЛОКАЦИЈА ВО КОЧАНИ

IQOS, револуционерниот електричен уред за загревање на тутунот кој претставува подобра алтернатива на цигарите, ќе може да се најде кај новиот продажен партнер во Кочани – „Премиум Тобако“. Новата продажна локација се наоѓа во центарот на Кочани, поточно на ул. Маршал Тито бр. 45. Освен во Кочани, овој уред е достапен во главниот град Скопје,…