IQOS ЌЕ СЕ ПРОДАВА НА НОВА ПРОДАЖНА ЛОКАЦИЈА ВО КОЧАНИ

април 21, 2022
1 минути

IQOS, револуционерниот електричен уред за загревање на тутунот кој претставува подобра алтернатива на цигарите, ќе може да се најде кај новиот продажен партнер во Кочани – „Премиум Тобако“. Новата продажна локација се наоѓа во центарот на Кочани, поточно на ул. Маршал Тито бр. 45.

Освен во Кочани, овој уред е достапен во главниот град Скопје, во IQOS зоните во трговските центри Ист Гејт Мол, Скопје Сити Мол, Капитол Мол, Рамстор Мол, мобилната зона која се наоѓа во Веро Тафталиџе и кај продажните партнери во повеќе други градови во земјата. Покрај тоа, овој производ може да се нарача и онлајн преку

IQOS веб-страницата.

Уредот е резултат на работата и посветеноста на над 400 врвни научници и експерти ангажирани од Филип Морис, а инвестирани се повеќе од 9 милијарди долари. Овој иновативен уред е достапен на 71 пазар во светот и вкупно го користат 21,2 милиони луѓе, кои целосно се откажале од пушењето и направиле промена кон подобра

алтернатива. Повеќе за технологијата зад IQOS можете да дознаете на: PMI Science |Philip Morris International.