Ознака: За наше Кочани

ЗДРУЖЕНИЕТО НА ГРАЃАНИ „ЗА НАШЕ КОЧАНИ“ ЈА ДОЖИВЕА СВОЈАТА ПРОМОЦИЈА

ЗДРУЖЕНИЕТО НА ГРАЃАНИ „ЗА НАШЕ КОЧАНИ“ ЈА ДОЖИВЕА СВОЈАТА ПРОМОЦИЈА

Во салата за венчавање во Кочани, на јавната трибина Здружението на граѓани „За наше Кочани“ ја доживеа својата промоција. Пред присутните во салта свое обраќање имаа Владимир Данилов – претседател на здружението „За наше Кочани“ како и гостинот од Куманово инаку актуелен градоначалник, Максим Димитриевски. Како што истакна Владимир Данилов, целта на здружението е да…

ПОВИК ЗА ЈАВНА ТРИБИНА НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ГРАЃАНИ „ЗА НАШЕ КОЧАНИ“

ПОВИК ЗА ЈАВНА ТРИБИНА НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ГРАЃАНИ „ЗА НАШЕ КОЧАНИ“

ПОЧИТУВАНИ  СОГРАЃАНИ На 22.02.2023 година (Среда) во 19:00 часот во салата на матичното во Кочани, (до Комерцијална банка) Ве покануваме на трибина на Здружението на граѓани „ЗА  НАШЕ  КОЧАНИ“. Говорници: Владимир Чеп Данилов – Претседател на здружението Максим Димитриевски – Градоначалник на Куманово   КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНОСТА

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНОСТА

Гледајки како Македонија се уназадува во изминативе 30тина години и разочаран од функционирањето на политичките субјекти, во ваква идеја за организирање се препознав и решивме да се приклучиме на концептот на граѓански здруженија кои почнаа од Куманово и го формиравме здружението на граѓани “ЗА НАШЕ КОЧАНИ”. Целта ни е да ги привлечеме сите луѓе кои…