ПОВИК ЗА ЈАВНА ТРИБИНА НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ГРАЃАНИ „ЗА НАШЕ КОЧАНИ“

февруари 21, 2023
0 минути

ПОЧИТУВАНИ  СОГРАЃАНИ

На 22.02.2023 година (Среда) во 19:00 часот во салата на матичното во Кочани, (до Комерцијална банка) Ве покануваме на трибина на Здружението на граѓани „ЗА  НАШЕ  КОЧАНИ“.

Говорници:

Владимир Чеп Данилов – Претседател на здружението

Максим Димитриевски – Градоначалник на Куманово

 

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ