АМБАСАДОРОТ НА ЕВРОПСКАТА УНИЈА Н.Е. ДЕЈВИД ГИР ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА КОЧАНИ

јануари 25, 2024
0 минути

Амбасадорот на Европската Унија во Република Северна Македонија, Н.Е. Дејвид Гир беше во официјална посета на Општина Кочани, каде што оствари средба со Градоначалникот на Општина Кочани, Љупчо Папазов.

На средбата се разговараше за досегашните остварени проекти и оние во тек финансирани од страна на ЕУ, како и за правецот во кој ќе се движи општината за нејзин развој.

Општина  Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ