„БОРЕЦ“ ОД ВЕЛЕС МАЛ ЗАЛАК ЗА ПИНГПОНГАРИТЕ НА „КОЧАНИ“

Во Спорт
април 17, 2022
0 минути

Пингпонгарите на Кочани продолжуваат со победите. На две кола до крајот на првенството во Прва пингпонгарска лига тие ја совладаа екипата на „Борец“ од Велес со 4:1.

Кочанчани се чини дека во вистински момент влегоа во форма па со нетрпение ги очекуваме последните две кола кои можат на екипата од „градот на оризот“ да донесат бараж за влез во Супер пингпонгарската лига.

С. Ивановски