ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ „СТАНЧЕВА“ ВРШИ УПИС НА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ ПО ГРЕМАНСКИ ЈАЗИК

август 14, 2023
1 минути

Центарот за странски јазици, германски јазичен центар „Станчева“ врши уписи за новата учебна година. Уписите се индивидуални и групни, а се однесуваат за деца од сите одделенија, за средношколци и за возрасни лица.

Наставата е според договор, онлајн или со физичко присуство.

Од оваа година центарот формира група за трето и четврто одделение, со тоа што со учениците од трето одделение освен со запознавање со германскиот јазик ќе се учи и азбуката на латиница.

Локацијата е на улица „Димитар Влахов“ А-2/7 – Кочани.

Контакт: 078-568-273

Од Центарот за странски јазици „Станчева“ ве очекуваат.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ