ЧЛЕНОВИ НА КПС „ОСОГОВСКИ ОРЕЛ“ СЕ ИСКАЧИЈА НА ВРВОТ ЉУБОТЕН

Во Спорт
април 28, 2024
1 минути

Членовите на К.П.С „Осоговски Орел“ во соработка со „Петрикор“ од Скопје денес во прекрасни временски услови појдувајќи од Старо Село заеднички го искачија еден од најубавите врвови во Македонија – Врвот Љуботен кој се наоѓа на Шар Планина на надморска висина од 2499м.

Членовите на К.П.С „Осоговски Орел“ најавуваат дека нема да застанат овде и дека следуваат многу друѓи активности.

К.П.С „Осоговски Орел“

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ