ДА, ДА ДОНИРАМЕ ЗА ВИКТОРИЈА

мај 17, 2022
0 минути

Да ја покажеме уште еднаш нашата хуманост, да донираме и да и помогнеме на Викторија.

Знам, сите тоа го можеме, па ајде да и помогнеме на Викторија