Ознака: апел

ДА,  ДА  ДОНИРАМЕ  ЗА  ВИКТОРИЈА

ДА, ДА ДОНИРАМЕ ЗА ВИКТОРИЈА

Да ја покажеме уште еднаш нашата хуманост, да донираме и да и помогнеме на Викторија. Знам, сите тоа го можеме, па ајде да и помогнеме на Викторија