ДОБРОВОЛНА ПЛАНИНСКА СПАСИТЕЛСКА СЛУЖБА “ОСОГОВО“ – КОЧАНИ ЌЕ СОРАБОТУВА И СО ОПШТИНИТЕ ВИНИЦА И ЗРНОВЦИ

октомври 21, 2022
1 минути

На наше огромно задоволство, денес, во просториите на општина Зрновци и општина Виница беше потпишан меморандум за соработка и финансиска поддршка.

Чест ни е што со ваквите подвизи си даваме меѓусебна поддршка.

Голема благодарност до градоначалникот на Општина Зрновци Борчо Коцев и градоначалникот на Општина Виница Миле Петков.

ДПСС „Осогово“ – Кочани