ФАТЕНИ ПЕТ МИГРАНТИ ОД СИРИЈА

јануари 20, 2022
1 минути

На 19.01.2022 во 23.30 часот полициски службеници од Полициската станица Кочани на магистралниот пат Делчево-Штип, кај бензиската пумпа во близина на с.Чешиново, затекнале пет мигранти од Сирија, кои биле предадени во Прифатно-транзитниот центар ,,Винојуг“ Гевгелија за понатамошна постапка.

С. Ивановски