ФУДБАЛСКАТА АКАДЕМИЈА НА ГФК „ОСОГОВО“ ВРШИ УПИСИ НА НОВИ ЧЛЕНОВИ

Во Спорт
август 2, 2022
1 минути

Фудбалска академија ГФК “Осогово” започнува со упис на нови членови од најмладите категории!

Академијата на ГФК “Осогово” ќе ја водат: легендата Тоде Митев и младите и перспективни тренери Доминик Тенев и Сашко Атанасов – Дандара.

За најмладите ОСОГОВЦИ обезбедени се комплети маички и шорцеви од ЗГ “НИКОЛА МАНТОВ”

Информации на телефон: 071-246-687

ГФК  „Осогово“