ЈАВНИТЕ ПОВИЦИ ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ СЕУШТЕ ОТВОРЕНИ!

март 23, 2022
1 минути

ПОБРЗАЈ, КУПИ И АПЛИЦИРАЈ!

ИНФОРМИРАЈ СЕ!  075 287 116 , СУПЕР ЦЕНИ во RiverSoft Кочани!

ВЕЛОСИПЕД!

ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ

ПЕЧКИ НА ПЕЛЕТИ!

ИМАЈ ЕКОЛОШКО ГРЕЈНО ТЕЛО!

10.000 денари за секое купено грејно тело!

ИМАЈ ЕКОЛОШКО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО!

3.000 денари за секој купен велосипед од минимум 24″!

Доделување по принцип прв дојден, прв услужен!

Субвенциите важат за купување во готово и за купување на рати!

River Soft КОЧАНИ

ул. Стево Теодосиев бр.15

033 / 612 – 605