Ознака: риверсофт

ЈАВНИТЕ  ПОВИЦИ  ЗА  СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ  СЕУШТЕ ОТВОРЕНИ!

ЈАВНИТЕ ПОВИЦИ ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ СЕУШТЕ ОТВОРЕНИ!

ПОБРЗАЈ, КУПИ И АПЛИЦИРАЈ! ИНФОРМИРАЈ СЕ!  075 287 116 , СУПЕР ЦЕНИ во RiverSoft Кочани! ВЕЛОСИПЕД! ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ ПЕЧКИ НА ПЕЛЕТИ! ИМАЈ ЕКОЛОШКО ГРЕЈНО ТЕЛО! 10.000 денари за секое купено грејно тело! ИМАЈ ЕКОЛОШКО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО! 3.000 денари за секој купен велосипед од минимум 24″! Доделување по принцип прв дојден, прв услужен! Субвенциите важат…

СУБВЕНЦИИ ЗА КУПЕН ВЕЛОСИПЕД! СУПЕР ЦЕНИ ЗА СИТЕ ВЕЛОСИПЕДИ!

СУБВЕНЦИИ ЗА КУПЕН ВЕЛОСИПЕД! СУПЕР ЦЕНИ ЗА СИТЕ ВЕЛОСИПЕДИ!

За сите граѓани на ОПШТИНА КОЧАНИ! 14.03 – 13.04 ИМАЈ ЕКОЛОШКО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО! 3.000 денари за секој купен велосипед од минимум 24″! Доделување по принцип прв дојден, прв услужен! Субвенциите важат за купување во готово и за купување на рати! River Soft КОЧАНИ ул. Стево Теодосиев бр.15 033 / 612 – 605 075-287-116 За подетални…

СУБВЕНЦИИ И СУПЕР ЦЕНИ!  ЗА ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ И ПЕЧКИ НА ПЕЛЕТИ!

СУБВЕНЦИИ И СУПЕР ЦЕНИ! ЗА ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ И ПЕЧКИ НА ПЕЛЕТИ!

За сите граѓани на ОПШТИНА КОЧАНИ! од 14.03 – 13.04 ИМАЈ ЕКОЛОШКО ГРЕЈНО ТЕЛО! 10.000 денари за секое купено грејно тело! Доделување по принцип прв дојден, прв услужен! Субвенциите важат за купување во готово и за купување на рати! River Soft КОЧАНИ ул. Стево Теодосиев бр.15 033 / 612 – 605 075-287-116 За подетални информации…